office@unionsecretary.com

Cégünk, a Union Star International Holdings Limited 2007-ben lett bejegyezve Hong Kong-ban. A cég bejegyzése óta üzleti közvetítő szolgáltatást végzünk európai cégek részére.

Munkatársaink angol, kínai, kantoni és magyar nyelven állnak ügyfeleink szolgálatára. Segítünk áthidalni a kínai és nyugati világ közötti nyelvi és kultúrális különbségeket. 

Cégünk szerteágazó kapcsolatokkal rendelkezik a Délkelet-ázsiai régióban. Üzleti tevékenységeink többek között kiterjednek mind a kínai, thaiföldi és szingapúri piacra. Cégünk jelenleg Ázsia 4 különböző területén rendelkezik irodával, ahol szolgáltatások széles skálájával igyekszenek kollégáink minden üzleti igényt kielégíteni. 


Hong Kongi irodánk a Union Secretary központi irodájaként funkcionál. Itt, kollégiánk angolul, kínaiul, kantoniul valamint magyarul állnak rendelkezésre az érdeklődők számára.
 

A Union Secretary ezen túlmenően, két kínai és egy makaói irodában is várja ügyfeleit. Ezekről, ahogyan hongkongi irodánkról is az „Irodáink” címszó alatt találhat bővebb információt.

Emellett, Magyarországi irodánk is várja tisztelt ügyfeleink jelentkezését ingyenes konzultáció keretében.

Kérjük, tekintse meg szolgáltatásainkat és kérje egyedi igényeinek megfelelő ajánlatunkat!

Reméljünk, hamarosan Önt is folyamatosan bővülő ügyfélkörünkben üdvözölhetjük!