office@unionsecretary.com

Cégünk jól jövedelmező projectek közvetítésével is foglalkozik. 

Kína – EMC projectek


Az EMC project = Energy Management Contract. Cégünk olyan energiapazarló és környezetszennyező projectekbe invesztál, ahol a befektetés eredményeképpen jelentős fogyasztás, illetve környezetszennyezés csökkenés valósul meg. Az energiafogyasztás redukcióját pénzben mérhetjük. Projectektől függően, cégünk a fogyasztás csökkenésének 50%-át -éveken keresztül- havonta számlázza a project tulajdonosa felé. Az ilyen projectekben melléktermékként VER, azaz önkéntes karbon kreditek keletkeznek, melyeket cégünk végfelhasználók számára értékesít.

A projectek alapvető működtetési terve magába foglalja az energiatakarékos célok kitűzését és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásokat, valamint a befektetési, pénzügyi és technikai hátteret, melyek mind meghatározásra kerülnek a szerződésben. Az energiatakarékosság egész folyamatáért, mint például a projectek ellenőrzésért, a design, a finanszírozás, az építési munkálatok kivitelezéséért az energiaszolgáltató vállalat felelős a szerződés teljes ideje alatt. Az energiaszolgáltató cégnek fizetett befektetési megtérülés, valamint nyereség nagy mértékben függ a megtermelt energiatakarékosság hasznától. A szerződés teljes ideje alatt, az energiaszolgáltató válallat tulajdonában áll az adott project, továbbá felelős az egész projectért, így tehát a különböző berendezések karbantartásáért és az energia takarékosság nyomonkövetéséért. A szerződés lejártával az energiaszolgáltató cég ingyenesen átruházza az összes energiatakarékos berendezést a befektető cég számára, valamint segédkezik a vezetői személyzet oktatásában és a vezetői kézikönyv elkészítésében.


Az üvegházhatású gázok kibocsájtásának elősegítése, valamint a szén-dioxid kibocsájtás csökkentésének érdekében, cégünk professzionális energia megtakarítási opciót, valamint pénzügyi biztonságot kínál az érdeklődők számára. 


A projectek meghatározó tevékenységei közé tartozik a világítás, fűtés- és szellőzőrendszerek, valamint kipufogó rendszerek átalakítása egy sokkal környezetbarátabb, gazdaságilag életképesebb rendszerré.Néhány példa ezen fejlett technikák közül:


  • Szennyvíztisztitó és légtisztitó technológia
  • Kazánok és fordított ozmózis rendszerek

  • Légkondicionálók energiatakarékossága
  • Fénycsatornák energiatakarékossága
  • 
Hidraulikus ventilátos -nem elektromos- hűtötorony energiatakarékos technológiája