office@unionsecretary.com

Zhuhai

Zhuhait Guangdong taromány déli részén található gazdaságilag igen fejlett terület, s egyben a Gyöngy-folyó torkolatának egy központi városa. Az ide látogató turisták sokasága miatt, gyakran emlegetik a kínai riviéraként is. 2014-ben megválasztották Kína legélhetőbb városának.


A turizmus igen élénk, hiszen Zhuhai számos a világon egyedülálló rendezvénnyel, látnivalóval várja az ide érkezőket. 
Ezek közé tartozik az évente megrendezésre kerülő AirShow China, mely során a világ minden részéről érkeznek kiállítók akik prezentálják újabbnál újabb repülő és-űripari fejlesztéseiket. Zhuhai neve igen szorosan kapcsolatba hozható a repülőgépiparral, hiszen a Boeing gépek turbináját is itt gyártják.

További látnivalóként mindenképp érdemes megemlíteni a város felejthetetlen élményt nyujtó vidámparkját, a ’Chime-Long Ocean Kingdom’-ot, mely a világ legnagyobb akváriumával büszkélkedhet.

2014 folyamán egy új konferencia és kiállitó központ is megnyitotta kapuit a kultúrálódni vágyók számára. A komplexum többek között otthont ad egy koncertteremnek, egy színháznak, három hotelnek valamint számos étteremnek.

 

A város ipari fejlettsége igen jelentős, ám fontos tudni, hogy Zhuhaiban nem található egy olyan gyár sem, mely káros anyagokat bocsájtana ki. Pálmafák és virágok sokasága jellemzi a helyet, köszönhetően a város vezetőségének akik nagy mértékben támogatják a város tisztaságát.


A Gyöngy-folyó torkolatán keresztül, Zhuhaiból Hong Kong gyorshajóval mindössze egy órányira fekszik. A közlekedés kiválóságát az is bizonyítja, hogy 2 órán belül 4 nemzetközi repülőteret is el lehet érni: Hong Kong, Makaó, Kanton, Shenzen. Emellett, Zhuhainak is van saját belföldi repülőtere, melyből Kína minden részére a nap miden órájában mennek járatok. Nem rég kiépült Zhuhaiban az új gyorsvasút terminál is, ahonnan Kína szinte bármely részére el lehet jutni.

Irodánk Gongbeitől, Makaó bejárati kapujától 15 percnyi gyaloglásra fekszik, szinte a tenger partján. A Hong Kongba tartó gyorshajó termináltól 3 percnyi autózásra fekvő irodánkban minden üzleti igényt ki tud elégíteni csapatunk.

 Irodánkban minden megtalálható, amire üzleti tárgyalások, prezentációk során szüksége lehet partnereinknek.