office@unionsecretary.com

Zhongshan

Irodánk, Xiaolan városában, Zhongshan északnyugati részén található. Zhongshan Guangdong tartományban, a Gyöngy-folyó torkolatának déli részénél fekszik, s nagyjából 3 millió lakossal rendelkezik.


A Gyöngy-folyó torkolatát a világ workshopjaként tartják számon, hiszen számtalan termék gyártási bázisaként funkcionál a terület – elektronikai termékek, ruházat, játékok. A magántulajdonú cégeknek különösen kedvez a térség gazdasága. A Gyöngy-folyó gazdasági övezete egymagában kiteszi Kína kereskedelmi értékének 1/3-át, így nem csoda, hogy a térséget gyakran emlegetik Kína Szilícium-völgyeként is. Lakosságát tekintve több mint 100 millió ember él ebben a gazdaságilag rendkívül fejlett régióban.


Kereskedelmi szempontból a Gyöngy-folyó torkolata azért is lényeges mert Kína legfontosabb vásárai szintén ebben a régióban kerülnek megrendezésre. Talán ezek közül is a legjelentősebb a Kantoni vásár. Ez több mint fél évszázada kerül megrendezésre, a mai napig a legnagyobb, évente két alkalommal megrendezett vásár, ahol százmillióféle iparcikket kínálnak a Kína egész területéről érkezett kiállító cégek. A kínában megrendezésre kerülő export kiállítások közül, a Kantoni vásár rendelkezik a termékek legszélesebb választékával, a legtöbb látogatóval, valamint a legtöbb sikeresen megkötött üzlettel.

Zhongshan nagyjából fél úton terül el Makaó és Kanton között. 
Makaó és Hong Kong közelsége nagy mértékben elősegíti a város gazdasági fejlődését. Zhongshant gyakran emlegetik Guangdong tartomány ’Négy kis tigris’-ének egyikeként, köszönhetően azt jól fejlett gazdaságának. Itt az emberek életszínvonala jóval magasabb mint Kína többi részén.

Irodánk egy xialoni kínai kormányzati irodaházban található. Az 500m2-es iroda, 300m2-es, 150 ember befogadására alkalmas oktató és előadó teremmel, valamint luxus szinten felszerelt VIP tárgyalóval – különleges kínai teázó szobával – rendelkezik.

Ide látogató partnereink gyorsan és zökkenőmentesen tudják megközelíteni irodánkat, ugyanis mind Makaó bejárati kapuja, mind Kanton városközpontja már 20 perc alatt elérhető a térség fejlett vasúthálózatának köszönhetően.

Cégünk zhongshani csapata kantoniul, kínaiul illetve angolul beszélő alkalmazottakkal várja a kedves érdeklődőket.