office@unionsecretary.com

Hong Kong

Központi irodánk Hong Kong Kowloon félszigetén a Tsim Sha Tsui negyedben a Canton Roadon található a Silvercord irodaházban.
A Canton Road Hong Kong-ban olyan, mint Párizsban a Champ Elysée. Aki Hong Kong-ba látogat, az itt vásárol. Itt van az elektronikai negyed és minden fontosabb márka üzlete itt koncentráltan megtalálható.

A Kowloon félsziget alsó szélén látható az a lélegzetelállító panoráma amit HK-ról a legtöbb lapban közölnek, ott fut a sztárok útja és milliónyi túrista látogatja ezt a helyet. A Canton Road a Kowloon félsziget e híres részétől indul északnak. Irodánk csak 2 percnyi gyaloglásra van a félsziget legforgalmasabb, legszebb panorámás részétől. A Canton Road egyik oldalán majd fél kilométer hosszan a Harbour City helyezkedik el. Itt kötnek ki a világ legnagyobb óceánjáró luxushajói és 3 szinten a világ összes exclusive márkája megtalálható. A Harbour City a Silvercord irodaházzal a Canton Roadon átívelő zárt híddal van összekötve, a Silvercord alsó szintjei is üzletekkel vannak kitöltve. Itt minden mindennel összeköttetésben van. A folyosók rendszerén át minden részbe el lehet jutni anélkül, hogy kimennénk a szabadba. Sokszor nehéz megítélni, hogy az adott üzletek felett éppen mely irodatornyok vannak, és bárhol le lehet menni a föld alá ahol szintén üzletek sokasága és a Hong Kongot behálózó metrovonalak futnak.

Irodánk e labirintusszerű üzletek sokasága feletti Silvercord 1-es irodatornyában van, ahol 150 m2-en angolul, kínaiul, kantoniul és magyarul beszélő alkalmazottakkal állunk partnereink rendelkezésére.

Saját 30 fő befogadására alkalmas oktató-tárgyaló termünk van, kényelmes tárgyalásra is alkalmas recepció valamint elkülönített részen az irodai munkaterület.