office@unionsecretary.com

Védjegy bejegyzés


Cégünk végigkíséri a védjegy bejegyzésének teljes folyamatát, s segédkezik abban.A jogszabályok szerint védjegyoltalomban részesülhet minden grafikusan ábrázolható megjelölés, mely alkalmas valamely áru vagy szolgáltatás megkülönböztetésére.A védjegy bejegyzése lehetővé teszi a vállalkozások számára a védjegy kizárólagos használatát. Amennyiben más cégek használják az Ön által bejegyzett védjegyet hasonló termékek/szolgáltatások értékesítésére, jogi lépéseket tehet az adott cég ellen. Amennyiben védjegyei nem kerülnek bejegyzésre, nehézségek léphetnek fel a védjegy tulajdonjogának bizonyításakor.A bejegyzés folyamatát érdemes már a cégalapítás pillanatában megkezdeni, ugyanis a teljes procedúra akár több mint fél évig is eltarthat.Miután a bejegyzés megtörténik, a ‘Registrar of Trade Marks’ felveszi vállakozásának védjegyeit a rendszertartásába, valamint az Ön rendelkezésére bocsájt egy bizonyítványt, mely igazolja a bejegyzés sikerességét.


Termékközvetítés igény szerint


Amennyiben európai partnereink kínai termékgyártókat keresnek, vállaljuk, a termék gyártójával a kapcsolatfelvételt, valamint közvetítünk az egyezkedés folyamatában. Abban az esetben, ha partnereink több gyártó termékeit szeretnék szemügyre venni, cégünk megszervezi ezen érdeklődőknek különböző kínai export kiállításokon való részvételét is. Itt az adott termék számos gyártójával is lehetőségük van megismerkedni ügyfeleinknek.


A termékkel kapcsolatos esetleges tárgyalások lebonyolításában is segédkezünk, valamint ezek során partnereinknek lehetőségük van igénybe venni tolmács szolgáltatásunkat is. 


Piaci termékbevezetésA Union Secretary megoldást nyújt minden olyan válallkozás számára, amely szeretné termékeit bevezetni a világ egyik legnagyobb országába, Kínába. Míg Európa és az Amerikai Egyesült Államok gazdasága nehézségekkel küzd, addig Kína gazdasága két tizedesjegynyi értékkel növekedett az elmúlt pár évben. Az utóbbi időben a kínai piac rendkívül vonzóvá vált a nyugati vállakozások számára, köszönhetően ezt a gyorsan változó demográgiai tényezőknek, az egyre inkább növekvő bevételi forrásoknak és a megnövekedett vásárlóerőnek.Cégünk felderíti mely hatósági engedélyek, igazolások valamint tanusítványok szükségesek a forgalmazni kívánt termék bevezetéséhez, majd segít ezek kivitelezésében.


A termék helyi elnevezése szintén gondos tervezést igényel, melyben cégünk ugyancsak segédkezik igény esetén.
Amennyiben Ön is úgy dönt, hogy termékeit piacra szeretné dobni Kínában, ne habozzon felvenni a kapcsolatot KOLLÉGÁINKKAL, akik lépésről lépésre bevezetik a folyamat rejtelmeibe.Piaci marketing


A sikeres termék/szolgáltatás értékesítés elengedhetetlen eleme a célországban való magas színvonalú marketing tevékenység. Mivel európai ügyfeleink számára nehézséget okozhat a Távol-Keleten történő termékpromóció, cégünk különböző marketing anyagok elkészítését is vállalja.

A Union Secretary több éves fennállása óta számos promóciósanyag kidolgozásában részt vett, s ezek töretlen sikert arattak.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltette ezen szolgáltatásunk, kérjük egyeztessen igényeivel kapcsolatban KOLLÉGÁINKKAL.

 

Értékesítési hálózat felépítése

Bővebb információért, kérjük vegye fel a kapcsolatot KOLLÉGÁINKKAL.


Gyártás létrehozása

Bővebb információért, kérjük vegye fel a kapcsolatot KOLLÉGÁINKKAL.


Jogi képviselet biztosítása Kínában

Európai partnereink számára nehézséget okozhat a megfelelő jogi háttér kialakítása a messzi-messzi Kínában. Cégünk helyi, neves ügyvédek által jogi képviseletet biztosít az érdeklődők számára. 

 

Bérgyártás közvetítése


Azon partneknek, akik saját termékeiket szeretnék Kínában gyártatni, vállaljuk, hogy felkeressük a számukra leginkább megfelelő gyárakat/gyártókat. 
Civil szervezetek létrehozása


Cégünk vállalja civil szerveztek létrehozását is. 


A civilszervezet olyan társadalmi szervezet, amely nonprofit módon, a kormányzattól függetlenül, önkéntes alapon a közjó javára működik, önszabályozó, intézményesült önszerveződés.

Ezen szervezetek mindig saját akaratból jönnek létre és ez határozza meg működési elveiket is. Intézményesültek, tehát jogi személyek, szervezeti és működési szabályzatuk van, folyamatosan működnek. Működési szabályaikat maguk alkotják, a közös döntések végrehajtását maguk ellenőrzik. Önkéntesek, öntevékenyek, jótékonyak – ez a tevékenységükre, a vezetésre és a nekik nyújtott adományokra is igaz, legalább egy minimális szinten. A civil szerveztek rendszerint közvetlenül vagy közvetve a közjót szolgálják.